centrale de incalzire care folosesc ulei uzat
centrale de incalzire care folosesc ulei uzatClean Burn, Inc.

34 Zimmerman Rd
Leola, PA, 17540
USA

www.cleanburn.com

Cine este Clean Burn?


Clean Burn este cel mai mare producator din lume pentru sisteme de incalzire care folosesc ulei uzat. Compania noastra defineste standardul profesionalismului in industria recuperarii uleiului uzat, de la proiectare, la productie, la reteaua de distribuitori din America de Nord si din restul lumii.

Facilitatile noastre de productie sunt amplasate in Leola, Pennsylvania, Statele Unite. Ele cuprind cele mai noi tehnologii de prelucrare computerizata, tehnologii de vopsire cu pulbere, si un laborator oficial de testare UL (Underwriters Laboratories).

Clean Burn este o companie privata, care coopereaza cu asociatii din industrie, cu organe ale guvernului Statelor Unite, si cu Agentia de Protectie a Mediului (EPA), pentru a ajuta la stabilirea de standarde si regulamente privind reciclarea si recuperarea caldurii din uleiuri uzate.

Clean Burn este liderul in cercetarea si dezvoltarea de tehnologii si modalitati de a reduce diferite tipuri de reziduuri poluante, si reciclarea lor prin recuperarea caldurii. Prin oamenii nostri dedicati, Clean Burn cunoaste mai mult decat orice alta organizatie din lume despre stiinta si aplicatiile practice ale combustiei uleiurilor uzate.

Tehnologiile Clean Burn sunt folosite in diferite zone din lume, inclusiv Europa Centrala si de Est, zona Pacificului si Rusia.

Din 1979 si pana acum, rezultatele eforturilor firmei Clean Burn sunt reducerea consumului de energie si beneficii economice pentru clientii nostri, si un mediu inconjurator mai curat.

Echipamentele Clean Burn sunt distribuite in Romania, Albania, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Grecia, Kosovo, Macedonia, Moldova, Muntenegru si Serbia exclusiv prin dealerii nationali ai Clean Burn - East Europe.